Sjukanmälan

Sjukanmäl senast kl 08.00

Du kan ange flera dagars sjukfrånvaro för ditt barn i samband med första sjukdagen eller alternativt anmäla sjukfrånvaro dag för dag. Du har även möjlighet att lägga in klockslag om det till exempel gäller tandläkarbesök.

Ogiltig frånvaro

All frånvaro som inte är anmäld räknas som ogiltig. Du som vårdnadshavare får information om ogiltig frånvaro samma dag som den sker. Ett SMS och/eller ett e-postmeddelande skickas till dig inom en halvtimme efter att frånvaron är registrerad.

Sjukanmälan i efterhand

Om du glömt sjukanmäla ditt barn på morgonen kommer du få meddelande om ogiltig frånvaro.

Du kan anmäla frånvaro samma dag i efterhand. Den ogiltiga frånvaron skrivs då över och ändras till anmäld frånvaro.